Skip to main content
Please wait...

U wilt meer verhuren

U wil meer verhuren

Des te meer vakantiegangers uw vakantiepark bezoeken, des te meer omzet u behaalt en des te sneller u uw investeringen terugverdient. Het klinkt eenvoudig maar wat moet u doen wanneer uw verhuur achterblijft bij uw voorspelling? SalesZ helpt u graag bij de verhuur van uw vakantiewoningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw uitdaging

Het ontwikkelen en inrichten van uw vakantiepark is een kostbare aangelegenheid. Een hoge bezettingsgraad van uw vakantiewoningen zorgt ervoor dat uw investering snel wordt terugverdiend. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Waar vindt u de vakantiegangers die geïnteresseerd zijn in een vakantie op uw vakantiepark? En hoe voorkomt u dat een groot deel van uw winst verdwijnt naar reisorganisaties of vakantiewebsites?

 

Onze oplossing

Het behalen van een optimaal rendement uit de verhuur van uw vakantiewoningen, dat is waar de specialisten van SalesZ sterk in zijn. Heel sterk durven we wel te zeggen. Om dit rendement te behalen, maken we gebruik van ons zeer uitgebreide online netwerk van vakantiewebsites. Daarmee zijn we in staat om uw doelgroep direct te benaderen en uit te nodigen om hun vakantie in uw park te vieren. Zo haalt u een hoog bezettingspercentage en het gewenste rendement.

 

Verhoog mijn rendementen op verhuur  Direct een afspraak

Wilt u aan de slag met uw bouwkavels?

Ik help u graag.

Laten we samen eens kijken naar de
mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Toine Kraneveld

LJ Costerstraat 21
8141 GN Heino
Telefoon: +31 (0) 853032847

Neem contact op