Skip to main content
Please wait...

Over ons

 

 

Over SalesZ

Van idee tot realisatie, SalesZ is uw partner op het gebied van leisure development.

 

 

U KUNT ONS INZETTEN VOOR

Concept Tot En Met De Voorbereidingsfase

Salesz, is gespecialiseerd in het opzetten, begeleiden en realiseren van vastgoedprojecten op het gebied van woningbouw en recreatie.

Frisse En Orginele Concepten

Salesz, is gespecialiseerd in het opzetten, begeleiden en realiseren van vastgoedprojecten op het gebied van woningbouw en recreatie.

Een Helder En Beproefd Marketing En Communicatie Plan.

Met onze unieke marketing automation software verzorgen wij uw marketing en uiteindelijk de verkoop of verhuur van uw recreatiewoningen

Door Middel Van Innoverende Software Genereren Wij Leads

Met onze unieke marketing automation software verzorgen wij uw marketing en uiteindelijk de verkoop of verhuur van uw recreatiewoningen

Geen Woorden Maar Daden, Daar Zijn We Goed In

Salesz, is gespecialiseerd in het opzetten, begeleiden en realiseren van vastgoedprojecten op het gebied van woningbouw en recreatie.

Wij Begeleiden Uw Verhuur Van Recreatiewoningen

Salesz heeft een eigen verhuur tak “huurnutijdelijk” gevestigd in Apeldoorn. Het helpt klanten welke op korte termijn woonruimte zoeken op parken

"Wij nodigen u uit om met Salesz de weg naar het succes te bewandelen”

Het bedrijf Salesz is de verzamelnaam voor een aantal solide partners welke stuk voor stuk hun specialisatie hebben op de Leisure markt. Deze bedrijven werken binnen diverse disciplines als ontwikkeling, realisatie , marketing & sales, tot zelfs voor onderhoud verhuur en renovatie. De rode draad "recreatiewoningen". Salesz levert altijd de best denkbare resultaten op en zorgt voor tevreden klanten. Met een heldere visie worden zelfs de meest ingewikkelde vastgoed vraagstukken verassend soepel tot een oplossing gebracht. De frisse en orginele concepten van Salesz zijn een garantie voor een succesvolle aanpak. Bij de ontwikkeling van vastgoed- en recreatieprojecten maakt Salesz een strategisch plan waarin de taken en betrokken partijen duidelijk worden omschreven. Salesz ziet erop toe dat alles volgens de aangegeven richtlijnen wordt uitgevoerd. Daarbij houdt Salesz zich niet alleen bezig met de bouwkundige architectonische en financieele aspecten, maar ook op het gebied van marketing en verkoop duidelijke plannen ontwikkelen om tot optimale resultaten te komen. Op die manier ontstaat er een situatie waarbij iedereen het optimale rendement haalt uit zijn inspanningen. Werken met Salesz zorgt voor tevreden klanten.

  • Salesz is breed inzetbaar bij de ontwikkeling en verkoop van onroerend goed...
  • Salesz werkt samen met solide partners op alle gebieden in het proces
  • Salesz biedt een totaalpakket waarbij beleving een belangrijke voorwaarde is om succesvol te zijn.

 

Frisse en originele concepten

Salesz is gespecialiseerd in het opzetten, begeleiden en realiseren van projecten op het gebied van woningbouw en recreatiewoningen. Daarbij kan Salesz niet alleen ingeschakeld worden voor het hele traject, maar ook voor deeltrajecten. Met onze geheel eigen aanpak waarbij innovatie, creativiteit en duurzaamheid de basis vormen voor slimme en energiezuinige bouwconcepten. Concepten die wat betreft uitstraling en karakter duidelijk onderscheidend zijn van wat tot nu toe gebruikelijk is in de markt.

  • Heldere en innovatieve concepten
  • Duidelijk en onderscheidend van karakter, dan wat tot nu toe gebruikelijk is in de markt.
  • Een garantie voor een succesvolle aanpak

Visie

Salesz ontwikkelt uitdagende vastgoedprojecten op het gebied van recreatiewoningen en woningbouw. Daarbij is Salesz een meerwaarde voor alle betrokken partijen. Dit gebeurt door slim in te spelen op de aanwezige woonbehoefte op locaties waar kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit in combinatie met de juiste prijs de uitgangspunten zijn. Wij leggen ons oor te luister en brengen de woonbehoeftes duidelijk in kaart. Daarna presenteren we een gedegen plan van aanpak waarbij wij ons als een vis in het water voelen om het geheel in goede banen te leiden en de juiste disiplines bij elkaar te brengen om zo tot een optimale verwezenlijking van de plannen te komen.

  • De meest ingewikkelde vraagstukken worden verassend soepel tot een oplossing gebracht
  • Een heldere visie en een concrete aanpak
  • Wij brengen de juiste disciplines bij elkaar om zo tot het optimale resultaat te komen.