Skip to main content
Please wait...

Voor makelaars

 

Van woningaanbod...

 

..via geïnteresseerde prospects..

 

 

..naar een snelle verkoop

 

U vult uw portefeuille met recreatievastgoed U vult uw portefeuille met recreatievastgoed
U vult uw portefeuille met recreatievastgoed

Wij kunnen u helpen met de uitbreiding van uw verkoop aanbod van vakantiehuizen. Wij zoeken altijd makelaars die ons helpen bij de verkoop van onze bestaande projecten. Deze projecten zou u op kunnen nemen in uw aanbod. Voor u als verkoop makelaar zijn hier interessante marges te maken.

Ook voor de verkoop van vakantiehuizen van uw bestaande aanbod kunt u terecht bij SalesZ. Wij kunnen u helpen bij de verkoop door gebruik te maken van onze marketing en sales kennis, infrastructuur en dienstverlening. 

Bent u werkzaam als makelaar voor vakantiehuis projecten of parken? Ook dan helpen wij u graag. Wij hebben jarenlange ervaring in deze sector en kunnen terugzien op vele opgeleverde projecten.

Sluit u aan bij SalesZ en vergroot uw bereik aanzienlijk.

Op zoek naar leads Op zoek naar leads
Op zoek naar leads

SalesZ beschikt over een beproefd marketing en sales platform. We werken met een 20 tal grote online partijen waaronder Vakantiehuiswinkel.nl. Daarmee zijn wij in staat om de woningen in uw portefeuille te koppelen met geschikte en daadwerkelijk geïnteresseerde woningzoekenden. Wij doen dat op "no cure no pay"basis. 

Daarnaast zorgen wij voor een geautomatiseerde opvolging van informatie voor de geïnteresserde. Wij polsen de fasen van aankoop, zitten mensen nog aan het begin van de oriëntatie of zijn ze al eens naar een vakantiehuis wezen kijken? Wij achterhalen tevens in welke regio ze zoeken, wat voor soort vakantiehuis, in welke prijsklasse etc. De succes kans voor u als makelaar wordt hierdoor veel groter.

U krijgt inzage in de leads en u kunt per vakantiehuis uitgebreide marketing activiteiten automatisch opstarten. Bij een succesvolle verkoop betaalt u een overeengekomen fee. Wij vertellen u daar in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Voorbeelden Voorbeelden
Voorbeelden

Een voorbeeld van hoe wij uw woningen onder de aandacht kunnen brengen vindt u op www.vakantiehuiswinkel.nl. 

 

Contactformulier

Indien u een vraag heeft over een van onze diensten, aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag.

CAPTCHA Laat weten dat u geen robot bent.