Skip to main content
Please wait...

Voor vakantieparken

 

Van idee..

 

 

..via concept..

 

 

..naar realisatie

 

U hebt een idee voor uw vakantiepark U hebt een idee voor uw vakantiepark
U hebt een idee voor uw vakantiepark

Wanneer u plannen heeft om uw vakantiepark uit te breiden, komt er een hoop op u af. Waar begint u en met welke zaken moet u allemaal rekening houden om uw idee uit te werken tot een succes? Of het nu gaat om het ontwikkelen, bouwen of verkopen van kavels of vakantiewoningen, Salesz helpt u graag

Samen werken we een concept uit Samen werken we een concept uit
Samen werken we een concept uit

Samen met u werken we uw idee uit tot een realiseerbaar en haalbaar project en werken dit uit tot een zogenaamd masterplan. Onze gespecialiseerde projectontwikkelaars maken voor u een strategisch projectplan waarin we alle taken van betrokken partijen duidelijk worden omschreven.

We begeleiden u bij het projectmanagement We begeleiden u bij het projectmanagement
We begeleiden u bij het projectmanagement

Om ervoor te zorgen dat u uw lopende werkzaamheden voor uw vakantiepark niet uit het oog verliest, nemen wij het projectmanagement voor u over en zien er op toe dat de betrokken partijen de overeengekomen afspraken nakomen. We kijken daarbij naar bouwkundige, architectonische en financiële aspecten.

 

 

Met optimale marketing..

 

 

..via geïnteresseerde prospects..

 

 

..naar een snelle verkoop

 

Uw project is af. Maar dan? Uw project is af. Maar dan?
Uw project is af. Maar dan?

Uw vakantiewoningen renderen pas zodra u deze hebt verhuurd of verkocht. De specialisten van Salesz staan ook nu voor u klaar om u te helpen bij het behalen van uw doelen. Onze marketeers zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste match voor uw recreatievastgoed.

Wij gaan op zoek naar prospects met echte interesse Wij gaan op zoek naar prospects met echte interesse
Wij gaan op zoek naar prospects met echte interesse

Met behulp van ons grote netwerk in binnen- en buitenland in combinatie met ons beproefde marketing automation platform, zijn we in staat om in korte tijd de juiste leads om te zetten in prospects. Samen met u organiseren we kijkdagen of ervaringsweekenden waarin geïnteresseerden kennis maken met uw park en recreatiewoningen.

We sluiten af met een mooie deal
We sluiten af met een mooie deal

Zodra wij van een bezoeker een kopende klant hebben gemaakt begeleiden wij deze indien gewenst tot en met de notaris. Natuurlijk hebben wij er samen vooraf voor gezorgd dat alle contracten waterdicht zijn. Van verkoop overeenkomst tot beheer en exploitatie van verhuur naar parkregelement. Met ruim 1000 verkochte woningen weten we waarover het gaat. .

Contactformulier

Indien u een vraag heeft over een van onze diensten, aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag.

CAPTCHA Laat weten dat u geen robot bent.