Skip to main content
Please wait...
Een eigen vakantiehuis

Een eigen vakantiehuis

Altijd al gedroomd van een eigen vakantiehuis? Een klein blokhutje in het bos, back-to-basics, met alleen de basisbenodigdheden om eens even helemaal weg te zijn uit de drukte. Of juist een luxe villa met een sauna en een ingebouwde whirlpool? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vakantiehuizen zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Op een fantastische locatie waar u graag en vaak wilt zijn.

Een eigen vakantiehuis

U kunt uw eigen vakantiehuis helemaal naar eigen smaak inrichten en aankleden. Dat geldt voor het interieur, maar ook voor de grond eromheen. U hoeft niet meer oneindig op internet te speuren naar allerlei vakantiehuizen die nét niet naar uw zin zijn. U kunt zo naar uw eigen, perfect op uw wensen afgestemde, 2e huis.

Wat ook heel fijn is, is dat u zelf kunt uitmaken wanneer u komt en weer vertrekt. U hoeft niet op gezette tijden aan te komen, wat wel het geval is als u een vakantiehuis van een ander huurt. Vóór 12.00 uur het huis verlaten is verleden tijd! U gaat en komt wanneer u wilt. De woning is altijd beschikbaar. Kunt u zelf een keer niet, dan kunnen uw vrienden en familieleden wellicht profiteren van uw recreatiewoning.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een eigen vakantiehuis. Zo hebben ze de mogelijkheid om naast hun eigen woning nóg een eigen plek te hebben voor recreatie en ontspanning of als belegging. Heeft u namelijk wat spaargeld over, of een leuke meevaller gehad, is het kopen van een vakantiehuis zeker rendabel. Uw geld op de bank laten staan levert tegenwoordig helaas bijna niets meer op. U kunt de woning verhuren om zo een leuke (extra) inkomstenstroom op te bouwen.  U kunt ervoor kiezen de verhuur zelf te regelen en dus zelf huurders te werven. Ook kunt u dit uit handen geven aan bijvoorbeeld een vakantiepark. Zij zullen dan de meeste zaken voor u regelen. Denk aan schoonmaak, sleuteloverdracht enzovoort.