Skip to main content
Please wait...

U wilt volledige projectontzorging

U wilt uw projectmanagement volledige uitbesteden

Een vakantiepark runnen en tegelijkertijd uw vakantiepark uitbreiden met nieuwe vakantiewoningen is een enorme uitdaging. Hoe zorgt u ervoor dat u uw park kunt blijven runnen terwijl u uitbreidt? Waar legt u de focus of geeft u met een gerust hart de ontwikkeling uit handen aan specialisten? SalesZ helpt u graag open te blijven tijdens de verbouwing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw uitdaging

Het uitbreiden van uw vakantiepark met nieuwe vakantiewoningen biedt een mooie kans om uw omzet te vergroten. Maar hoe zorgt u ervoor dat u tijden de verbouwing uw focus houdt op de gastvrijheid voor uw bestaande gasten? Hoe verdeelt u uw schaarse tijd tussen het runnen van uw vakantiepark en het begeleiden van uw park? Uw wilt voorkomen dat uw huidige gasten het gevoel hebben vakantie te vieren in een bouwput. Zij bieden u de omzet die u nodig heeft om uw vakantiepark tijdens de verbouwing open te houden.

Onze oplossing

De onafhankelijke specialisten van SalesZ kunnen uw project letterlijk van A tot Z begeleiden en uitvoeren. Zo houdt u de focus op uw lopende business en bepaalt u zelf op welke momenten u aandacht besteedt aan de uitbreiding van uw vakantiepark. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen voor een soepele en geruisloze uitbreiding van uw park.

Leisure Development Projectontwikkeling Direct een afspraak

Wilt u aan de slag met uw bouwkavels?

Ik help u graag.

Laten we samen eens kijken naar de
mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Toine Kraneveld

LJ Costerstraat 21
8141 GN Heino

Telefoon: +31 (0) 853032847

Neem contact op