Skip to main content
Please wait...

U wilt meer verkopen

U wilt meer verkopen

Na de bouw van uw vakantiewoningen heeft u een makelaar aan het werk gezet om de verkoop te starten. U merkt dat u niet de enige klant van de makelaar bent. De verkoop stagneert of onderhandelingen met potentiële kopers duren onnodig lang. Selectmakelaars is een label van SalesZ. Al onze verkopers zijn gespecialiseerd in de verkoop van recreatiewoningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw uitdaging

Heeft u vakantiewoningen gebouwd voor de verkoop, hoe zorgt u er dan voor dat uw woningen snel verkocht worden tegen de juiste prijs en aan de juiste persoon? Het is logisch dat u hiervoor een makelaar in de hand neemt. Maar wat doet u wanneer de verkoop achter blijft bij uw verwachtingen? Waar vindt u potentiële kopers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw vakantiewoningen?

 

Onze oplossing

SalesZ staat voor kwaliteit. Zo willen wij er zeker van zijn dat wanneer onze verkopers voor u aan de slag gaan zij altijd het onderste uit de kan halen. Wij ondersteunen onze verkopers niet alleen met kennis en ervaring maar voorzien ze ook in het vinden van potentiële kopers. Hiervoor maken we gebruik van ons unieke marketing automation platform. Daarmee genereren we via vele kanalen warme leads, mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn en die ook het geld hebben om te beleggen in een vakantiewoning.

Vergroot de verkopen van mijn woningen Direct een afspraak

Meer vakantiewoningen verkopen

Ik help u graag

Neem gerust contact met mij op
Ik help u graag om uw vakantiehuizen te verkopen.

Gery Vijge

Select makelaars
Loolaan 14

7315AA Apeldoorn
Telefoon: +31 (0)85-3032845
info@select-makelaars.nl

Neem contact met mij op