Skip to main content
Please wait...
Bouwkavels voor vakantiewoningen

Nieuwe vakantiewoningen en kavels

Deze maand hebben we ons aanbod aan beschikbare vakantiewoningen en kavels voor de bouw van vakantiewoningen in Frankrijk aanzienlijk uitgebreid. Voor France Comfort gaan bemiddelen wij in de verkoop van vakantiewoningen en kavels op de vakantieparken "Villages des Cigales" en "Domaine de Lanzac". 

 

Uw eigen vakantiewoning in de Dordogne

Droomt u al een tijdje van een mooie maar betaalbare woning in Frankrijk? Dan is dit wellicht het moment om u verder te oriënteren op de mogelijkheden. Zeker wanneer u op uw vakantiewoning een gegarandeerd rendement wilt maken. Gegarandeerde rendementen tot 6% zijn mogelijk. Probeert u dat maar eens als spaarrente te krijgen. Woningen zijn al verkrijgbaar vanaf € 139,000 (bestaande bouw) en bouwkavels of nieuwbouwwoningen respectievelijk vanaf € 30.000,00 en € 95.000,00. 

Eerst kijken dan kopen

Het kopen van een vakantiewoning is voor veel mensen een grote stap. U koopt een woning niet direct uit de folder maar wil deze graag eerst bezoeken. Zo weet u zeker dat de woning die u gaat kopen ook daadwerkelijk bij uw wensen past. 

Met volledig verzorgde en voordelige arrangementen krijgt u de mogelijkheid om zowel het park als de woningen zelf te ervaren. U proeft de sfeer van de omgeving en krijgt een goed beeld van de woning die u koopt. Wanneer u uiteindelijk tot de aankoop van een woning in één van de twee vakantieparken overgaat, krijgt u het arrangement gratis aangeboden. Zo loopt u geen risico maar bent u wel volledig geïnformeerd voordat u deze grote stap neemt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de beschikbare vakantiewoningen en arrangementen? Kijk dan eens op onderstaande websites:

Of neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak. Wij helpen u graag.

 

Tags